AL-MI Výroba reklamy | Global Production

Ochrana údajov a cookies

Prevádzkovateľ internetového obchodu ALMITRANS  s.r.o. so sídlom Železničná ul. č. 13, 080 06 Prešov, spracúva a uchováva osobné údaje v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov č. zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Všetky údaje našich klientov sú zabezpečené proti zneužitiu, nakoľko sú uchovávané na serveroch vyhradených iba pre spoločnosť ALMITRANS  s.r.o. Servery nie sú pripojené do verejnej internetovej siete, takže nemôže dôjsť k ich neoprávnenému získaniu Vašich osobných údajov treťou stranou.

Vaše osobné údaje spracúvame za účelom vybavenia Vašej objednávky, právnym základom je zmluva resp. predzmluvné vzťahy a teda nepotrebujeme Váš osobitný súhlas. V prípade, ak nám udelíte súhlas na spracúvanie Vašich osobných údajov za iným účelom ako je dodanie tovaru alebo služby na základe Vašej objednávky, môžete tento súhlas kedykoľvek odvolať.

Vaše osobné údaje, ktoré uvediete pri nákupe považujeme za úplne dôverné a v nutnom prípade budú poskytnuté tretím stranám, ktoré zabezpečuju  prepravu tovaru t.j.  Slovenská pošta, a. s. Partizánska cesta 9 975 99 Banská Bystrica, Direct Parcel Distribution SK s.r.o. Technická 7 821 04 Bratislava  a osobe zodpovej za vedenie účtovníctva t.j. Ing. Marta Sčureková, Jána Hollého 5897/12 08001 Prešov, vrátane plnenia našich zákonných povinností voči štátnym orgánom (napr. daňový úrad, orgány činné v trestnom konaní a pod.). Vaše osobné údaje nepoužívame na profilovanie ani automatické rozhodovanie. V prípade poskytnutia Vašich osobných údajov tretej strane, je pre nás dôležité overiť si a mať garantované, že s Vašimi osobnými údajmi bude nakladaná v súlade so zákonom a v rozsahu a spôsobom, ktorý Vám garantujeme my sami. Osobné údaje budú použité len pre nevyhnutné úkony spojené s vybavením objednávky, prípadne na priamy marketing.

Máte právo kedykoľvek požiadať o poskytnutie informácie o tom, aké Vaše osobné údaje spracúvame, a my Vám v lehote maximálne 30 dní odo dňa doručenia Vašej žiadosti odpovieme. Svoje žiadosti môžete zasielať na adresu: info@al-mi.sk

Máte právo kedykoľvek nás požiadať o zmenu Vašich osobných údajov, o opravu v prípade ak osobné údaje vedieme nesprávne. Opravu a/alebo zmenu Vašich osobných údajov uskutočníme bezodkladne.

Osobné údaje budú uchovávané po dobu maximálne 10 rokov, v súlade so zákonom o účtovníctve, daňovými zákonmi a pod. Následne budú zlikvidované. V prípade zaslanej cenovej ponuky, ktorú sme nerealizovali, alebo akýchkoľvek iných osobných údajov získaných na základe Vašich otázok, ak sme nakoniec žiadnu službu alebo tovar pre Vás neposkytovali, tieto budú vymazané do konca roka, v ktorom boli nami spracované.

V prípade, ak nesúhlasíte s našim stanoviskom ohľadom spracúvania Vašich osobných údajov na základe Vašej požiadavky, alebo máte pocit, že Vaše osobné údaje nie sú spracovávané zákonným spôsobom môžete sa so svojím podnetom obrátiť aj na Úrad na ochranu osobných údajov, Hraničná 12, 820 07 Bratislava alebo na adrese: statny.dozor@pdp.gov.sk

Uprednostníme, ak sa vždy najskôr obrátite na nás na adrese sídla našej spoločnosti ( uvedenej v úvode ) alebo na e-mail: info@al-mi.sk a sme presvedčení, že akýkoľvek podnet bude vybavený na základe nášho skúmania s ohľadom na garantovanie Vašich práva na ochranu súkromia a osobných údajov.

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Je to bežná prax väčšiny veľkých webových lokalít.

Čo sú súbory cookie?
Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

Ako používame súbory cookie?
Tieto webstránky používajú súbory cookies na zapamätanie si použivateľských nastavení.

Ako kontrolovať súbory cookie ?
Súbory cookie môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org.  Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

Ako odmietnuť používanie súborov cookie ?
Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už vo úvodnom nastavení.

Na našich webových stránkach alebo súvisiacich subdoménach môžu byť používané technické súbory cookie alebo súbory cookie tretích strán. Ale v každom prípade ich môžete spravovať, t.j. môžete požiadať o všeobecné zakázanie alebo vymazanie súborov cookie vykonaním zmeny v nastaveniach Vášho webového prehliadača. Takýto zákaz však môže spomaliť alebo zablokovať niektoré časti tejto stránky. Nastavenia súvisiace so správou alebo zakázaním súborov cookie sa môžu zmeniť v závislosti od používaného internetového prehliadača. Pokiaľ chcete získať viac informácií o spôsoboch, akými tieto činnosti môžete vykonať, potom vám odporúčame, aby ste si prečítali návod k Vášmu konkrétnemu zariadeniu alebo časť „Pomoc“, ktorá sa týka Vášho konkrétneho webového prehliadača.Súbory cookies môžete odmietnuť alebo v prípade potreby vymazať  prípadne môžete navštíviť webovú stránku www.AllAboutCookies.org.

Nižšie uvádzame odkazy, pomocou ktorých môžete spravovať alebo blokovať súbory cookie v rámci najbežnejšie používaných webových prehliadačov:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/sk-sk/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage- cookies
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647
Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/sk/kb/povolenie-zakazanie-cookies

Opera: http://help.opera.com/opera/Windows/2393/sk/controlPages.html#manageCookies Safari: https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=cs_CZ

 

Pamätajte, že ak odmietnete používanie súborov cookies budete môcť aj naďalej navštevovať naše webové stránky, ale niektoré funkcie nemusia fungovať správne. Používaním tejto webovej stránky súhlasíte, že do Vášho zariadenia môžeme umiestniť jednotlivé súbory cookies.

Počas vianočných sviatkov od 22.12.2018 do 6.01.2019 budeme mať zatvorené !